Fikrim Geleceğim Projesi

Fikrim Geleceğim Projesi 2017 yılında 3 ilde verilen eğitim ile devam ediyor.

Fikrim Geleceğim nedir?

Türkiye, kadının iş hayatına katılımı konusunda dezavantajı yüksek bir ülke. Fikrim Geleceğim Projesi, Türkiye'de ekonomik olarak dezavantajlı kadınlara imkanlar sunacak şekilde tasarlanmış ve yeni kadın girişimciler yaratmayı hedefleyen bir program. Proje, 3 yıl boyunca ekonomik büyümede aktif rol almak isteyen, girişimcilik yetenekleri doğrultusunda işlerini yaratıp geliştirme potansiyeli bulunan ve ortaya sürdürülebilir bir iş modeli koyabilen kadın girişimci adaylarını desteklemeyi ve bu yolla fırsat eşitliği yolunda kadınların yanında yer almayı amaçlıyor.

Projenin Gelişimi

Proje 2017 yılında Kars, Edirne ve son olarak Eskişehir illerinde verilen eğitimlerle devam etmektedir.

7 Kasım 2017'de Kars ilimizde eğitim alan öğrencilere sertifika töreni koordinatörümüz M.Alişan Kuloğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

18 Aralık 2017'de Edirne ilimizde eğitim alan öğrencilerimize sertifika töreni düzenlenmesi planlanmaktadır.