Fikrim Geleceğim Projesi

Türkiye genelinde kadın girişimciler yetiştirmek üzere yola çıkan Fikrim Geleceğim Projesi kapsamında Denizlili 30 kadın girişimci adayı, 46 saatlik ücretsiz girişimcilik eğitimini başarıyla tamamladı. Kendi girişimlerini kurmak üzere gün sayan adaylar, 14 Mayıs 2018 tarihinde Park Dedeman Denizli Hotel'de düzenlenen bir törenle Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine, Denizli Belediye’sinin 1999- 2004 dönemi başkanı Ali Aygören, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Semra Akça Acar, Boğaziçi Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Aygören, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi Direktörü Dr. Öğretim Üyesi Tamer Atabarut, Kapsayıcı Büyüme Derneği Başkanı Kadir Kılıçparlar ve gazeteci – yazar Elif Ergu Demiral başta olmak üzere çok sayıda değerli isim katıldı.