5 Hafta 5 Roman
Fiyat 750 TL

5 HAFTA 5 ROMAN

20 KASIM-25 ARALIK 2017

Modern edebiyatın unutulmaz eserlerinin tartışılacağı bu seminer dizisinde varoluşçuluktan postmodernizme uzanan bir düşünce macerasının izi sürülecek ve farklı roman yazma teknikleri ele alınacaktır.

• 20 Kasım, Dostoyevski’den Yeraltından Notlar
  • 27 Kasım, George Orwell’dan 1984
  • 11 Aralık, William Golding’den Sineklerin Tanrısı
  • 18 Aralık, Antony Burgess’den Otomatik Portakal
  • 25 Aralık, Kazuo Ishiguro’danBeni Asla Bırakma

Kimler Katılabilir: Programa roman yazmaya ilgili duyan herkes katılabilir.

Saat: 20 Kasım - 25 Aralık 2017,  Pazartesi, 19:30-21:30

Ücret : 750 TL (KDV dahil) Kredi kartı ile tek çekim ödeme yapılabilir. Peşin ödemelerde %5 indirim yapılmaktadır.

Eğitmen: Murat Gülsoy, yazar ve akademisyen. Mühendislik ve Psikoloji eğitimi gördü. Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışıyor. 2004 Yılından beri Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi’nin Genel Yayın Yönetmenliği ve 2014 yılından beri Boğaziçi Üniversitesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Araştırma Merkezi müdürlüğü görevlerini sürdürüyor. 2001 yılı Sait Faik Hikâye Armağanı, Bu Kitabı Çalın adlı kitabına, 2004 yılı Yunus Nadi Roman Ödülü, Bu Filmin Kötü Adamı Benim, 2013 yılı Notre Dame de Sion ödülü Baba Oğul ve Kutsal Roman, 2014 yılı Sedat Simavi Edebiyat Ödülü Gölgeler ve Hayaller Şehrinde adlı romanlarına verildi. Son romanı Öyle Güzel Bir Yer ki 2017 yılında yayımlandı. Öykü ve romanları çeşitli dillere çevrilmektedir.  2003 Yılından beri yaratıcı yazarlık eğitimi vermektedir, yaratıcı yazarlık üzerine kaleme almış olduğu Büyübozumu: Yaratıcı Yazarlık bu alanda önde gelen kitap olma özelliğini taşımaktadır.

Eğer size uygun bir sınıf yok ise, buradan ön başvuru yapabilirsiniz.
Güney Kampüs Eski Yadyok Binası John Freely

Hemen Başvur