Etkinlik Yönetimi

Etkinlik sektöründe yer alacak, kalifiye yönetici adayı elemanlar hazırlamak amacıyla, Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile “Etkinlik Yönetimi” beceri kazandırma programı oluşturulmuştur. Sertifika programındaki dersler, Boğaziçi Üniversitesi öğretim elemanları ile YEPUD üyesi profesyoneller tarafından verilmektedir.

Sertifika Programı, haftada iki gün, üçer saatten toplam 72 saat eğitim ve YEPUD şirketlerinde staj olarak uygulanmaktadır. Katılımcılar, staj uygulamasında YEPUD tarafından belirlenen ve organize edilen 4 etkinlikte görev almak zorundadır. Sertifika programı bitiminde üstün başarı gösteren (95 puan ve üzeri ortalamaya sahip) öğrencilere, YEPUD üye firmaları tarafından iş garantisi verilmektedir.

Ders İçeriği;

1. ETKİNLİK YÖNETİMİ VE ETKİNLİK YÖNETİMİNDEKİ EN İYİ UYGULAMALAR  (15 saat)
  2. ETKİNLİK YÖNETİMİNDE PAZARLAMA VE SATIŞ  (9 saat)
  3. ETKİNLİK YÖNETİMİNDE İLETİŞİM (12 saat)