L.A.B. Leadership Academy of Business
SÜRE 96 Saat
YER BÜYEM
Fiyat 8478 TL

Dayanıklı bilgiye ve Liderlik kapasitesini arttırmaya yönelik olan program üç ana başlık altında 9 farklı eğitim ve bir workshop içermektedir.

Eğitimler Boğaziçi Üniversitesi yanı sıra Harvard Business School, Kellog School of Management ve MIT Sloan gibi yönetim bilimlerinde öncü kurumlar tarafından sağlanan vakalarla desteklenerek gerçek deneyimlerle buluşmayı hedeflemektedir.

• Kriz yönetimi
  • İnovasyon & Yaratıcılık
  • Stratejik İkna Atölyesi
  • Koçluk Becerileri
  • Liderlik ve Motivasyon
  • Yetenek Yönetimi
  • Çatışma Yönetimi
  • Çeşitlilik Yönetimi
  • Kendine ve Başkalarına Hedef Belirleme
  • Finans Dışı Yöneticiler İçin Finans
  • Stratejik Düşünme

Bu konuların tamamı uygulama ve vaka çalışmalarıyla desteklenerek teorik olarak değil pratikteki hareket kabiliyetinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Program sonunda her katılımcı bir danışman desteği ile yapacağı proje ve gireceği sınav ile Boğaziçi Üniversitesi Uzmanlık Sertifikası almaya hak kazanacaktır.

GÜN ve SAATLER         : Perşembe 18.30-21.30 / Cumartesi 09.30 -16.30

Eğer size uygun bir sınıf yok ise, buradan ön başvuru yapabilirsiniz.
BÜYEM

Hemen Başvur