İNSAN KAYNAKLARI UZAMANLIK PROGRAMI

(04.03.2015 - 10.06.2015)

Şirketlerde insan kaynakları alanında kariyer yapmak isteyenlere yönelik.

ÜNİVERSİTE ÖNCESİ YAZ OKULU

(22.06.2015 - 03.07.2015)

Üniversitedeki akademik ve sosyal hayatı tanımak ve geleceğe daha iyi hazırlanmak isteyen liseli öğrenciler! Üniversiteli olmanın heyecanını şimdiden yaşamaya başlayın...

İKİNCİ BAHAR AKADEMİ

(24.03.2015 - 14.05.2015)

İkinci Bahar Akademi, hızla değişen dünyada, ihtiyaç duyulan temel bilgilerin güncellenmesine yönelik bir programları içermektedir.Programlar; akademik ve profesyonel hayatın içinde yer almış katılımcılarımız için; hızlı ve köklü değişimlerin yaşandığı bugünün dünyasında bu değişimi yakalamak ve dünü, bugünü ve geleceği anlamak; yeni bir birikim, vizyon ve düşünsel derinlik yakalamak amacıyla eşsiz bir fırsat sunmayı amaçlamaktadır.İkinci Bahar Akademi Programları, ayrıca katılımcılarımıza üniversite hayatını yeniden tattırmayı ve onlara ders seçenekleri ile nostaljik bir eğitim-öğretim dönemi yaşatmayı hedeflemektedir.

HALKLA İLİŞKİLER

(17.03.2015 - 13.06.2015)

ETKİNLİK YÖNETİMİ

(17.03.2015 - 04.06.2015)

MELEK YATIRIM ATÖLYESİ

(04.03.2015 - 04.03.2015)

Günümüz ekonomisinde çok önemli bir role sahip olan girişimcilerin en önemli iş ortağı olarak rol alan Melek Yatırımcılar bu atölye çalışması ile yeni bir bakış açısı geliştireceklerdir.

UYGULAMALI FOREX PİYASASI EĞİTİMİ

(23.03.2015 - 14.04.2015)

Forex Piyasası, dünyanın en büyük finans piyasası olması sebebiyle her gün daha çok ilgi görmeye başladı.

YAŞAMBOYU EĞİTİM

BÜYEM eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile bir taraftan ülkenin yetişmiş insan gücüne katkıda bulunan, diğer taraftan piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gücü yetiştirebilen bir kurum olmayı ve "yaşamboyu eğitim" kavramını topluma benimsetmeyi hedeflemektedir.

AÇIK EĞİTİMLER

Herkes İçin Eğitim

Merkezimiz, Türkiye’yi 21. yüzyıla taşıyacak nitelikli insan gücüne katkı sağlayacak, her yaştan ve meslek grubundan insanın yararlanabileceği, “açık eğitimler” başlığı altında, eğitimler düzenlemektedir.

KURUMSAL EĞİTİMLER

BÜYEM, Boğaziçi Üniversitesi’nin 150 yılı aşkın tecrübeye dayalı bilgi birikimini ve dinamizme sahip eğitim anlayışını kurumsal olarak da sizlere sunuyor. Özel ve kamu kuruluşlarının çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan özgün eğitim programlarıdır. Bu programlar çerçevesinde, çalışanların kişisel ve kurumsal gelişmelerine katkıda bulunmak için bilgi ve beceri kazandırmaya yönelik eğitimler verilmektedir. Programlar, her kurum için özel olarak, kurumun ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanır. Bu programlar üniversitemizin ve ilgili kurumun ortak çalışması ile tasarlanmakta; kampüsümüzde veya kurumun uygun gördüğü bir mekanda uygulanmaktadır.

Çalışanların gelişmelerine katkıda bulunmak için hazırlanan programlar, açık eğitimlerde sunulan programların o kurum ihtiyaçlarına uyarlanmasından veya tümüyle o kuruma özel tasarımlardan oluşur.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Merkezimiz bünyesinde Üniversitemiz öğretim elemanları ve konunun uzmanlarınca, kurumlara eğitim danışmanlığı hizmetleri verilmektedir. Bu çerçevede, kurumlardan gelen talepler doğrultusunda, kurumlarla yapılan ortak çalışmalar sonucunda mevcut durum tespiti yapılarak kurumun eğitim ihityaçları belirlenmekte, eğitim check-up hizmetleri verilmektedir.

SINAV MERKEZİ

En doğru değerlendirme

Merkezimiz kurumların sınav uygulamalarına bilgi, birikim ve deneyimi ile destek olmak amacıyla BÜYEM Sınav Merkezi olarak hizmet sunmaktadır. Bu hizmetin ana başlıkları aşağıda belirtilmiştir.

GALERİ

BASINDAN