YÖNETİCİLER İÇİN PAZARLAMA

(27.03.2017 - 10.06.2017)

Bu programın amacı, katılımcı yöneticilerin eğitim ve deneyimle pazarlama konusunda kazandıkları bilgileri güncel gelişmeler çerçevesinde yenilemelerine yardımcı olmaktır.

AKTİF YAŞAM SEMİNERLERİ

(10.04.2017 - 05.06.2017)

Hayatı İyi Yaşa Programı kapsamında, katılımcılarımızı Aktif Yaşam Seminerleri'nde sürpriz  isimler ve konular bekliyor! Türkan Şoray, Oktay Ekşi, Prof. Dr. Sevil Atasoy gibi başarılı ve öncü isimler tarafından kendi deneyimleri üzerinden verilecek seminerlerle katılımcılarımızla buluşuyor. Kayıt ve bilgi için: www.ikincibahar.boun.edu.tr

KURUMSAL RİSK YÖNETİMİ

(08.04.2017 - 29.04.2017)

Bu programın amacı, katılımcıların kurumsal risk yönetimi kavramı, kurumlarda bu yönetim sisteminin oluşturulması, alt bileşeni olan küresel, stratejik, finansal, operasyonel ve itibari risklerin yönetim modelleri hakkında bu alanda çalışmaları olan akademisyenler ve iş dünyası profesyonelleri tarafından teorik ve pratik anlamda bilgilendirilmesidir.

İKİNCİ BAHAR AKADEMİ

(10.04.2017 - 09.06.2017)

İkinci Bahar Akademi, Üniversitemizin 150. yıl etkinliklerinden biri olarak, Harvard Üniversitesi’nin desteği ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından açılan programlardan oluşmaktadır. Akademinin temel amacı, katılımcılarını yeniden üniversite hayatına davet etmek ve yaşam boyu eğitim fırsatını Boğaziçi Üniversitesi’nin seçkin eğitmen kadrosuyla kampus ortamında kendilerine sunmaktır. Akademi bünyesinde, farklı günlerde devam eden 5 program başlığı altında, birbirini takip eden modüllerimiz yer almaktadır. Programlarımız, “Türkiye ve Dünyaya Genel Bakış”, “Sosyal Bilimler”, “Güzel Sanatlar ve Edebiyat”, "Tarih ve Arkeoloji" ve "Yaşa Devam Okulu" başlıkları altında sırasıyla Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri açılmaktadır. Her bir programımız için, ikişer ay devam eden modül başlıklarımız bulunmaktadır.

GMAT

(15.04.2017 - 13.05.2017)

GMAT sınavı için hazırlık kursu.

İNŞAAT PROJE YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

(18.09.2017 - 29.11.2017)

Günümüzde inşaat projelerinin başarılı yönetilmesinde proje yöneticilerinin yönetim bilgi ve kabiliyetlerini üst seviyelere çıkarmaları çok önemlidir. Bu da ancak proje yöneticilerinin uluslararası kabul görmüş proje yönetim bilgi alanlarına ve bunların uygulamalarına hakim olmaları ile mümkündür. Bu programın amacı altyapı, üst yapı, endüstriel tesisler ve ağır mühendislik projeleri gibi farklı inşaat projelerinin yönetiminde görev alan inşaat mühendisleri, makina mühendsileri, elektrik mühendisleri, kimya mühendisleri ve diğer mühendisler ile mimarlara inşaat proje yönetimi temel bilgi alanları ve bunların güncel uygulamaları hakkında gerekli bilgileri aktarmaktır. Programda anlatılacak bilgi alanları, içerikleri ve öğretim görevlileri  aşağıdaki gibidir.

YAŞAMBOYU EĞİTİM

BÜYEM eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile bir taraftan ülkenin yetişmiş insan gücüne katkıda bulunan, diğer taraftan piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gücü yetiştirebilen bir kurum olmayı ve "yaşamboyu eğitim" kavramını topluma benimsetmeyi hedeflemektedir.

AÇIK EĞİTİMLER

Herkes İçin Eğitim

Merkezimiz, Türkiye’yi 21. yüzyıla taşıyacak nitelikli insan gücüne katkı sağlayacak, her yaştan ve meslek grubundan insanın yararlanabileceği, “açık eğitimler” başlığı altında, eğitimler düzenlemektedir.

KURUMSAL EĞİTİMLER

BÜYEM, Boğaziçi Üniversitesi’nin 150 yılı aşkın tecrübeye dayalı bilgi birikimini ve dinamizme sahip eğitim anlayışını kurumsal olarak da sizlere sunuyor. Özel ve kamu kuruluşlarının çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan özgün eğitim programlarıdır. Bu programlar çerçevesinde, çalışanların kişisel ve kurumsal gelişmelerine katkıda bulunmak için bilgi ve beceri kazandırmaya yönelik eğitimler verilmektedir. Programlar, her kurum için özel olarak, kurumun ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanır. Bu programlar üniversitemizin ve ilgili kurumun ortak çalışması ile tasarlanmakta; kampüsümüzde veya kurumun uygun gördüğü bir mekanda uygulanmaktadır.

Çalışanların gelişmelerine katkıda bulunmak için hazırlanan programlar, açık eğitimlerde sunulan programların o kurum ihtiyaçlarına uyarlanmasından veya tümüyle o kuruma özel tasarımlardan oluşur.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Merkezimiz bünyesinde Üniversitemiz öğretim elemanları ve konunun uzmanlarınca, kurumlara eğitim danışmanlığı hizmetleri verilmektedir. Bu çerçevede, kurumlardan gelen talepler doğrultusunda, kurumlarla yapılan ortak çalışmalar sonucunda mevcut durum tespiti yapılarak kurumun eğitim ihityaçları belirlenmekte, eğitim check-up hizmetleri verilmektedir.

SINAV MERKEZİ

En doğru değerlendirme

Merkezimiz kurumların sınav uygulamalarına bilgi, birikim ve deneyimi ile destek olmak amacıyla BÜYEM Sınav Merkezi olarak hizmet sunmaktadır. Bu hizmetin ana başlıkları aşağıda belirtilmiştir.

GALERİ

BASINDAN