YÖNETİCİLER İÇİN PAZARLAMA

(27.03.2017 - 10.06.2017)

Bu programın amacı, katılımcı yöneticilerin eğitim ve deneyimle pazarlama konusunda kazandıkları bilgileri güncel gelişmeler çerçevesinde yenilemelerine yardımcı olmaktır.

FİNANSAL YÖNETİM

(20.03.2017 - 01.06.2017)

Günümüzde şirketlerin başarısı büyük ölçüde finansal kararlarındaki başarıya bağlıdır. Rekabetçi ortamlarda finansal kararlarda başarıyı yakalamak, kararları etkileyecek çok sayıda makro, mezo ve mikro faktörlerin bilinmesini ve analiz edilmesini gerektirir. Bu programın amacı, riskin yüksek, değişimin hızlı olduğu rekabetçi piyasalarda faaliyette bulunan şirket yöneticilerine/yönetici adaylarına genel finansal yönetim becerisi/bakış açısı kazandırmak, temel finansal muhasebe, mali analiz, finans kavramları ve ticaret hukuk ile tanıştırmaktır.

KURUMSAL RİSK YÖNETİMİ

(08.04.2017 - 29.04.2017)

Bu programın amacı, katılımcıların kurumsal risk yönetimi kavramı, kurumlarda bu yönetim sisteminin oluşturulması, alt bileşeni olan küresel, stratejik, finansal, operasyonel ve itibari risklerin yönetim modelleri hakkında bu alanda çalışmaları olan akademisyenler ve iş dünyası profesyonelleri tarafından teorik ve pratik anlamda bilgilendirilmesidir.

ETKİNLİK YÖNETİMİ

(07.03.2017 - 08.06.2017)

Etkinlik sektöründe yer alacak, kalifiye yönetici adayı elemanlar hazırlamak amacıyla, Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile “Etkinlik Yönetimi” beceri kazandırma programı oluşturulmuştur. Sertifika programındaki dersler, Boğaziçi Üniversitesi öğretim elemanları ile YEPUD üyesi profesyoneller tarafından verilmektedir.

İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI

(21.03.2017 - 14.06.2017)

Bu programın amacı, şirketlerde insan kaynakları alanında kariyer yapmak isteyen veya kariyerine yeni başlayanlara yapılandırılmış eğitim vermek, uzmanlık kazandırmak ve güncel uygulayabilecekleri pratik bilgi ve kaynaklara ulaşmalarını sağlamaktır.

İNŞAAT PROJE YÖNETİMİNDE UYGULAMALI BİM SÜREÇLERİ EĞİTİMİ

(06.03.2017 - 18.03.2017)

İnşaat Proje Yönetiminde Entegrasyon ve BİM, BİM Kuramı, BİM kuramı ve tasarımı; inşaat sürecinde BİM; BİM ile işbirliği yaklaşımları BİM Standartları, Yazılımları ve Uygulama Planı , BİM yazılımları ve yapıtaşları, Bilgi modelleme ve IFC standartları, Bina yaşam döngüsü için BİM uygulama planları BİM Pratikleri, BİM ekip organizasyonu; BİM ile metraj ve keşif; BİM ile dökümantasyon üretimi; Uygulamada BİM ile proje kontrolü

İNŞAAT PROJE YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

(18.09.2017 - 29.11.2017)

Günümüzde inşaat projelerinin başarılı yönetilmesinde proje yöneticilerinin yönetim bilgi ve kabiliyetlerini üst seviyelere çıkarmaları çok önemlidir. Bu da ancak proje yöneticilerinin uluslararası kabul görmüş proje yönetim bilgi alanlarına ve bunların uygulamalarına hakim olmaları ile mümkündür. Bu programın amacı altyapı, üst yapı, endüstriel tesisler ve ağır mühendislik projeleri gibi farklı inşaat projelerinin yönetiminde görev alan inşaat mühendisleri, makina mühendsileri, elektrik mühendisleri, kimya mühendisleri ve diğer mühendisler ile mimarlara inşaat proje yönetimi temel bilgi alanları ve bunların güncel uygulamaları hakkında gerekli bilgileri aktarmaktır. Programda anlatılacak bilgi alanları, içerikleri ve öğretim görevlileri  aşağıdaki gibidir.

• hemen-basvur-button

ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR: ETKİLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN OYUN-DRAMA VE TİYATRO TEKNİKLERİ

(02.03.2017 - 20.04.2017)

(Etkili Öğretmenlik İçin Oyun-Drama ve Tiyatro Teknikleri) Bireyler arasında dolaysız bir iletişim ve sinerji yaratan oyun-drama ve tiyatro çalışmaları günümüzde öğrenci merkezli eğitim sisteminin vazgeçilmez öğelerinden biri haline gelmiştir. Yaparak ve yaşayarak eğitim tekniklerini bilmek, mesleki anlamda kendini geliştirmek isteyen her öğretmen için gereklidir.

YAŞAMBOYU EĞİTİM

BÜYEM eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile bir taraftan ülkenin yetişmiş insan gücüne katkıda bulunan, diğer taraftan piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gücü yetiştirebilen bir kurum olmayı ve "yaşamboyu eğitim" kavramını topluma benimsetmeyi hedeflemektedir.

AÇIK EĞİTİMLER

Herkes İçin Eğitim

Merkezimiz, Türkiye’yi 21. yüzyıla taşıyacak nitelikli insan gücüne katkı sağlayacak, her yaştan ve meslek grubundan insanın yararlanabileceği, “açık eğitimler” başlığı altında, eğitimler düzenlemektedir.

KURUMSAL EĞİTİMLER

BÜYEM, Boğaziçi Üniversitesi’nin 150 yılı aşkın tecrübeye dayalı bilgi birikimini ve dinamizme sahip eğitim anlayışını kurumsal olarak da sizlere sunuyor. Özel ve kamu kuruluşlarının çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan özgün eğitim programlarıdır. Bu programlar çerçevesinde, çalışanların kişisel ve kurumsal gelişmelerine katkıda bulunmak için bilgi ve beceri kazandırmaya yönelik eğitimler verilmektedir. Programlar, her kurum için özel olarak, kurumun ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanır. Bu programlar üniversitemizin ve ilgili kurumun ortak çalışması ile tasarlanmakta; kampüsümüzde veya kurumun uygun gördüğü bir mekanda uygulanmaktadır.

Çalışanların gelişmelerine katkıda bulunmak için hazırlanan programlar, açık eğitimlerde sunulan programların o kurum ihtiyaçlarına uyarlanmasından veya tümüyle o kuruma özel tasarımlardan oluşur.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Merkezimiz bünyesinde Üniversitemiz öğretim elemanları ve konunun uzmanlarınca, kurumlara eğitim danışmanlığı hizmetleri verilmektedir. Bu çerçevede, kurumlardan gelen talepler doğrultusunda, kurumlarla yapılan ortak çalışmalar sonucunda mevcut durum tespiti yapılarak kurumun eğitim ihityaçları belirlenmekte, eğitim check-up hizmetleri verilmektedir.

SINAV MERKEZİ

En doğru değerlendirme

Merkezimiz kurumların sınav uygulamalarına bilgi, birikim ve deneyimi ile destek olmak amacıyla BÜYEM Sınav Merkezi olarak hizmet sunmaktadır. Bu hizmetin ana başlıkları aşağıda belirtilmiştir.

GALERİ

BASINDAN