L.A.B. LEADERSHİP ACADEMY OF BUSİNESS

(22.02.2017 - 08.06.2017)

Bu programın amacı sizleri ve şirketlerinizi yarınlara hazırlamaktır. Bu bilinen ve öngörülemeyen zorluklarla dolu dönemde mevcut yöneticiler tartışmasız olarak kendilerine öz bir liderlik modeli geliştirmek zorundadır. Liderlik becerileri çeşitli yöntemler ve uygulamalarla sonradan geliştirilebilir. Bu yöntem ve uygulamalar sayesinde organizasyonunuzu günümüzün değişken ve rekabetçi iş dünyasına adapte edebilen saygın bir lider konumuna gelebilirsiniz.

ETKİNLİK YÖNETİMİ

(13.12.2016 - 16.03.2017)

Etkinlik sektöründe yer alacak, kalifiye yönetici adayı elemanlar hazırlamak amacıyla, Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile “Etkinlik Yönetimi” beceri kazandırma programı oluşturulmuştur. Sertifika programındaki dersler, Boğaziçi Üniversitesi öğretim elemanları ile YEPUD üyesi profesyoneller tarafından verilmektedir.

İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI

(15.02.2017 - 16.05.2017)

Bu programın amacı, şirketlerde insan kaynakları alanında kariyer yapmak isteyen veya kariyerine yeni başlayanlara yapılandırılmış eğitim vermek, uzmanlık kazandırmak ve güncel uygulayabilecekleri pratik bilgi ve kaynaklara ulaşmalarını sağlamaktır.

UYGULAMALI FOREX PİYASASI EĞİTİMİ

(12.12.2016 - 06.01.2017)

Forex Piyasası, dünyanın en büyük finans piyasası olması sebebiyle her gün daha çok ilgi görmeye başladı. 5 gün 24 saat açık olması ve yatırımcılarına kolay erişim sağlamasının yanı sıra döviz (pariteler), değerli madenler (emtialar) ve bazı borsalarda işlem gören hisse senetlerini yatırım enstrümanı olarak sunması bu piyasayı cazip hale getirmektedir.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

(06.02.2017 - 24.05.2017)

Bu programın amacı, iş sağlığı ve güvenliği yönetimi konusunda bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırıp bu alanda profesyonel hale gelmek isteyen, iş sağlığı ve güvenliği alanında kariyer yapmak isteyen kişilere yapılandırılmış eğitim vermek, uzmanlık kazandırmak, ulusal ve uluslararası güncel bilgi ve uygulamalar ışığında pratikte hayata geçirilebilecek kaynaklara ulaşmalarını ve yetkinlik kazanmalarını sağlamaktır.   Boğaziçi Üniversitesi ve DOĞA HSE Group bünyesindeki deneyimli eğitmenlerden sektörel bilgi akışı ve 60 yıllık British Safety Council bilgi birikimi ile farklı sektörlerde çalışan mühendislerin, ekip liderlerinin, denetçilerin, bölüm/proje yöneticilerinin, iş güvenliği uzmanlarının katılım sağlayabileceği ve katılımcıların tecrübelerinin paylaşıldığı bu program, güncel teorik bilgilerin yanı sıra vaka çalışmaları ile uygulanabilir iş sağlığı ve güvenliği yönetimi yapılmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

DENEYİMDEN DEĞİŞİME LİDERLİK AKADEMİSİ

(09.02.2017 - 27.05.2017)

Programın amacı yeni liderlik modelini geliştirecek liderlere ilham vermek ve yüreklendirmektir.

ÇOCUKLAR İÇİN FELSEFE EĞİTMEN EĞİTİMİ

(12.12.2016 - 24.12.2016)

Bu programın amacı, katılımcılara Çocuklar İçin Felsefe (P4C) pedagojisinin tarihsel ve teorik temellerini tanıtmak ve felsefi soruşturma oturumlarıyla pratik olarak uygulamasını göstermektir.

YAŞAMBOYU EĞİTİM

BÜYEM eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile bir taraftan ülkenin yetişmiş insan gücüne katkıda bulunan, diğer taraftan piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gücü yetiştirebilen bir kurum olmayı ve "yaşamboyu eğitim" kavramını topluma benimsetmeyi hedeflemektedir.

AÇIK EĞİTİMLER

Herkes İçin Eğitim

Merkezimiz, Türkiye’yi 21. yüzyıla taşıyacak nitelikli insan gücüne katkı sağlayacak, her yaştan ve meslek grubundan insanın yararlanabileceği, “açık eğitimler” başlığı altında, eğitimler düzenlemektedir.

KURUMSAL EĞİTİMLER

BÜYEM, Boğaziçi Üniversitesi’nin 150 yılı aşkın tecrübeye dayalı bilgi birikimini ve dinamizme sahip eğitim anlayışını kurumsal olarak da sizlere sunuyor. Özel ve kamu kuruluşlarının çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan özgün eğitim programlarıdır. Bu programlar çerçevesinde, çalışanların kişisel ve kurumsal gelişmelerine katkıda bulunmak için bilgi ve beceri kazandırmaya yönelik eğitimler verilmektedir. Programlar, her kurum için özel olarak, kurumun ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanır. Bu programlar üniversitemizin ve ilgili kurumun ortak çalışması ile tasarlanmakta; kampüsümüzde veya kurumun uygun gördüğü bir mekanda uygulanmaktadır.

Çalışanların gelişmelerine katkıda bulunmak için hazırlanan programlar, açık eğitimlerde sunulan programların o kurum ihtiyaçlarına uyarlanmasından veya tümüyle o kuruma özel tasarımlardan oluşur.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Merkezimiz bünyesinde Üniversitemiz öğretim elemanları ve konunun uzmanlarınca, kurumlara eğitim danışmanlığı hizmetleri verilmektedir. Bu çerçevede, kurumlardan gelen talepler doğrultusunda, kurumlarla yapılan ortak çalışmalar sonucunda mevcut durum tespiti yapılarak kurumun eğitim ihityaçları belirlenmekte, eğitim check-up hizmetleri verilmektedir.

SINAV MERKEZİ

En doğru değerlendirme

Merkezimiz kurumların sınav uygulamalarına bilgi, birikim ve deneyimi ile destek olmak amacıyla BÜYEM Sınav Merkezi olarak hizmet sunmaktadır. Bu hizmetin ana başlıkları aşağıda belirtilmiştir.

GALERİ

BASINDAN